Tjänster

Egenvårdsprodukter och andra apoteksvaror

Vi kan nu erbjuda dig som får dosrullar levererade från oss och som bor hemma, möjlighet att beställa egenvårdsprodukter, receptfria läkemedel och andra apoteksvaror från oss.

Detta gör ni lättast genom att ringa vår kundtjänst 018-413 74 20 eller maila till handelsvaror@svenskdos.se.

Produkterna levereras tillsammans med dosrullarna och debiteras på delbetalningskonto, alternativt månadsfaktureras, tillsammans med övriga läkemedel. Här kan du se vår aktuella sortimentet https://svenskdos.se/images/Handelsvaror

Vi jobbar kontinuerligt med sortimentet. Är det något du saknar eller har önskemål om, får du gärna inkomma med dessa till oss per mail till handelsvaror@svenskdos.se, så kommer vi göra vårt bästa för att kunna erbjuda ett bredare sortiment.

Leverans till en tillfällig leveransadress

Du kan få dina dosrullar till ett annat utlämningsställe än det ordinarie t ex under semestervistelse.

Kostnaden för detta är 89:-/leverans om det sker till en ort utanför egen region (en administrationsavgift på 125:- tillkommer som engångsavgift). Vid leverans inom egen region är det kostnadsfritt.

Semesterrullar

Dosrullar för en längre period än två veckor kan fås i undantagsfall, max fyra veckor. Kostnaden för detta är då 130:-/leverans av längre period (en administrationsavgift på 125:- tillkommer som engångsavgift).

Hemleverans

Du kan få hemleverans av dina dosrullar. Det förutsätter att du är hemma när leveransen kommer (dagtid) och kan kvittera paketet eftersom det innehåller läkemedel. Kostnaden för hemleverans är 89:-/leverans.

Även en kommun eller ett vårdboende t ex kan beställa hemleverans för enskilda brukare/patienter vid behov, kontakta vår kundtjänst för priser och mer information.

Abonnemang

Vi kan nu erbjuda abonnemang på läkemedel som inte dosdipenseras och som har flera uttag på receptet. Dessa beställs då automatiskt och skickas tillsammans med dosleveransen med ett angivet intervall.

Beställning av detta kan göras via vår kundtjänst eller av vårdpersonal via meddelandefunktionen i Pascal.

 

Svensk Dos AB
Kundtjänst: 018-413 74 20